Prefab Wapening Lasser

De prefab wapeningslasser bouwt op basis van een tekening de wapeningskorf op. De lasser krijgt zijn wapeningskorf tekening en basismateriaal aangeleverd. Dit basismateriaal zijn gebogen vormpjes, hoeken en staven etc. van betonijzer. Daarnaast een ondernet en een bovennet. De lasser begint met het aftekenen van wapeningskorf op zijn werktafel. 

De buitenmaten (mal) en de stortvoorzieningen (gains, electradoosjes etc.) zijn hierin de belangrijkste. Als dit klaar is plaatst hij met behulp van de bovenloopkraan het ondernet. Vervolgens hecht hij met het lasapparaat de vormpjes op het ondernet. Als dit klaar is kan het bovennet geplaatst en vastgehecht worden en de korf is klaar. In feite ben je dus een samensteller die vooraf al rekening houdt met de aspecten waar de klant mee te maken heeft. Het goed kunnen tekeninglezen is een belangrijke. Wij zullen je hier bij helpen. Je krijgt te maken met vele afmetingen en soorten. Voor dit vak heb je een goed ontwikkeld ruimtelijk inzicht nodig.

GP Wapening is een modern bedrijf met een open no-nonsense werkomgeving waarin groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan. En de mogelijkheden biedt om jezelf te ontwikkelen en waarin we jou graag in helpen en ondersteunen
Samenwerken is de kracht binnen GP Wapening en daarin nemen wij jou graag op.