Operator beugelmachine

Heb jij passie voor en interesse in een geautomatiseerd productieproces. Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je runt in feite een productiestraat.

Je zorgt er voor dat de divers aan elkaar gekoppelde machine blijven draaien. Ten eerste het opstarten en bedienen van een lasmachine waarop wij onze wapeningsnetten produceren. Daarnaast het buigen van de geproduceerde wapeningsnetten. Hierbij zul je met regelmaat er voor moeten zorgen dat de nettenlas machine gevoed blijft met betonijzer. Dit betonijzer zit op grote rollen die je met behulp van de bovenloopkraan plaatst in de daarvoor bestemde haspels. En natuurlijk het verhelpen van (kleine) storingen. Ook het continu verbeteren van de productiekwaliteit en het productieproces. Je wordt 1 met de diverse machines. Om het geheel goed te laten draaien hou je ook de relevante rapportages bij inzake materiaalverbruik. Samen met het bedrijfsbureau verwerk en analyseer je de rapportages. En werk je samen met de Technische Dienst zodat de machines goed en soepel blijven lopen.

Naast de passie voor geautomatiseerde productieprocessen ben je een stevige persoonlijkheid en in staat om duidelijk en open met collega’s te communiceren. Tevens ben je nauwkeurig en flexibel inzetbaar. De machine operator werkt in een 3-ploegensysteem.


GP Wapening is een modern bedrijf met een open no-nonsense werkomgeving waarin groei, initiatief en ontwikkeling centraal staan. En de mogelijkheden biedt om jezelf te ontwikkelen en waarin we jou graag in helpen en ondersteunen
Samenwerken is de kracht binnen GP Wapening en daarin nemen wij jou graag op.